ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:34 μ.μ.

Άγριες διαθέσεις έχει ο Θεός...

Αύριο στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένεται ύφεση της κακοκαιρίας από τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα όμως οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες μέχρι το απόγευμα θα είναι κατά περιόδους ισχυρές, αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία κατά τόπους θα είναι ισχυρά από το απόγευμα στα δυτικά θα ασθενήσουν. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου, στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα ασθενήσουν και στα νότια θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς. Θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Τέλος, σημειώνεται ότι την Τετάρτη, σταδιακά, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και είναι πιθανό να συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/09/blog-post_3661.html

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...