Το αδιαχώρητο αυτή την ώρα στις παραλίες της Ανατολικής Αττικής. Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Λ. Μαραθώνος Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το αδιαχώρητο αυτή την ώρα στις παραλίες της Ανατολικής Αττικής. Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Λ. Μαραθώνος

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 | 4:16 μ.μ.

12

Με την θερμοκρασία να φτάνει αυτή την ώρα τους 41 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές της Πρωτεύουσας, οι κάτοικοι της Αττικής άφησαν τα...
διαμερίσματα τους και ξεχύθηκαν κατά χιλιάδες στις παραλίες της Αττικής, για να απολαύσουν ίσως και το τελευταίο για φέτος μπάνιο τους.
Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, στους οδικούς κόμβους που οδηγούν στις πιο γνωστές παραλίες της Αττικής. Κυκλοφοριακό κομφούζιο αυτή την ώρα στην παραλιακή, στην Λ. Μαραθώνος, αλλά και στον δρόμο που οδηγεί προς το Πόρτο Ράφτη προς τις παραλίες του Αυλακίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...