Μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της κινδύνεψαν να πνιγούν χθες στη Παλλήνη - Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι για την παντελή έλλειψη βοήθειας και σχεδιασμού από Δήμο και Περιφέρεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της κινδύνεψαν να πνιγούν χθες στη Παλλήνη - Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι για την παντελή έλλειψη βοήθειας και σχεδιασμού από Δήμο και Περιφέρεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:20 π.μ.

Κατα την διάρκεια της χθεσινής καταιγίδας στη Παλλήνη, μητέρα μαζι με τα δύο παιδιά της εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στο σημείο που αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Κατοικοι της περιοχής άκουσαν τις εκκλήσεις βοήθειας της μητέρας η οποία είχε πάθει ΣΟΚ και μετά από λίγη ώρα κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν όλους ευτυχώς σώους.

Πριν από λίγο το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS βρέθηκε στη Λεονταρίου, για να δει από κοντά, να εκτιμήσει και να σας ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο και για το αν η διέλευση των αυτοκινήτων είναι δυνατή και ασφαλής.

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής μας πλησίασαν και μας κατηγγειλαν οτι ο δήμος δεν έχει εμφανιστεί καθόλου από χθες παρά τα πολλά τηλέφωνα που τους έχουν κάνει και πως μόνοι τους και με δικά τους μέσα καθάρισαν τα φρεάτια από την μία πλευρα του δρόμου και η διέλευση των αυτοκινήτων είναι δυνατή αλλά θέλει μεγάλη προσοχή.

Να σημειώσουμε πως την ώρα που οι αγανακτισμένοι κάτοικοι μας μιλούσαν εμφανίστηκε αυτοκίνητο του Δήμου μας και ξεκίνησε των καθαρισμό των φρεατίων.

Οι κάτοικοι μόλις τους είδαν πήγαν προς την μεριά τους και άρχισαν τα παράπονα.

Κάτοικος της περιοχής συνομιλεί με τους υπαλλήλους του Δήμου Παλλήνης


Κλικ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση


Χθεσινές φωτογραφίες την ώρα της καταιγίδας

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...