ΣΤΡΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ο.Τ.Ε Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΡΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ο.Τ.Ε

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 | 5:48 μ.μ.

1

Με επιστολή που απέστειλε στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS o συνδημότης μας και τεχνικός του ΟΤΕ στο επάγγελμα, κος Στρίκος Κώστας, μας ενημερώνει για τα έργα που γίνονται στον δήμο μας με πρωτοβουλία του ΟΤΕ.

Δείτε αναλυτικά:

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Ο.Τ.Ε

Οι δυσχέρειες που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια στον δήμο Παλλήνης όσο αφορά τις τηλεφωνικές συνδέσεις σε επίπεδο τηλεφωνίας και internet σε σύντομο διάστημα θα ανήκουν στο παρελθόν.

Οι όποιες δυσκολίες προέκυψαν από τη απότομη και ραγδαία αύξηση πληθυσμού στη περιοχή μας, είχαν ως αποτέλεσμα το υφιστάμενο δίκτυο να μην επαρκεί ώστε να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των δημοτών, με τον Ο.Τ.Ε να καταβάλει συνεχείς προσπάθειες επίλυσης των δυσχερειών αυτών στο βαθμό που η τεχνολογία του το επέτρεπε.

Παράλληλα τις κατέγραφε και τις κατηγοριοποιούσε και έτσι αποφασίστηκε η επέκταση και αναβάθμισή του δικτύου και στο Δήμο μας, πάντα με επίκεντρο τις απαιτήσεις και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Σήμερα, τα γνωστά μας Καφάο (KV) αντικαθίστανται με νέας τεχνολογίας (καμπίνες NGA) προσαρμοσμένες να δεχτούν οπτικές ίνες, ενώ παράλληλα τοποθετούνται καλώδια οπτικών ινών.

Με την παροχή νέων υπηρεσιών από την καμπίνα διευρύνεται ο αριθμός των δυνητικών χρηστών που μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Internet με ταχύτητες έως 50Mbps, καθώς στο VDSL η απόσταση από το σημείο πρόσβασης είναι καθοριστική για να επιτευχθούν οι υψηλότερες ταχύτητες. Με την μεσολάβηση οπτικών ινών από την καμπίνα στο αστικό κέντρο, η κάλυψη επεκτείνεται σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό χρηστών.

Για τη δημιουργία δικτύων οπτικών ινών νέας γενιάς είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση εκσκαφών από όπου θα διέρχονται οι οπτικές ίνες. Για το λόγο αυτό η συνεργασία με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ιδιαίτερα σημαντική.

** θα ήθελα εδώ να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναβάθμισης δικτύου & υπηρεσιών, βρίσκετε ήδη σε εξέλιξη σε πολλούς δήμους της χώρας και γίνετε με αποκλειστική πρωτοβουλία του Ομίλου Ο.Τ.Ε προς όφελος των συνδρομητών του.

Έτσι λοιπόν οι συμπολίτες μας θα μπορούν σύντομα να έχουν πρόσβαση σε δίκτυα και υπηρεσίες νέας γενιάς, να απολαμβάνουν υπερυψηλές ταχύτητες με βελτιωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά, συνδρομητική τηλεόραση καθώς και ευρυζωνικές υπηρεσίες εφάμιλλες των άλλων ευρωπαϊκών κρατών.

Στρίκος Κώστας.

Τεχνικός Ο.Τ.Ε

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

STRIKOS_OTE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...