ΠΑΛΛΗΝΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΙΦΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΙΦΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:09 π.μ.

539152_10200283717117630_1885039402_n - ‘½Ä¯³Á±Æ¿[8]

Με νέα ανακοίνωση του ο κος Βαγγέλης Αλιφέρης απαντά στην ανακοίνωση των τομεαρχών Αν. Αττικής των ΑΝ.ΕΛ. κυρίους Καραγεωργίου και Γούλα

Για να βγάλετε όμως ασφαλή συμπεράσματα αγαπητοί αναγνώστες, ΔΕΙΤΕ το ιστορικό των ανακοινώσεων με την σειρά τους.

Προηγήθηκε η ανακοίνωση παραίτησης του κου Αλιφέρη από τους ΑΝ.ΕΛ  που μπορείτε να δείτε [ΕΔΩ].

Ακολούθησε οι επιστολή των Τομεαρχών Αν. Αττικής των ΑΝ.ΕΛ που μπορείτε να δείτε [ΕΔΩ].

Και στη συνέχεια δείτε την απάντηση του κου Βαγγέλη Αλιφέρη στους τομεάρχες των ΑΝ.ΕΛ

Δείτε αναλυτικά:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΙΦΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ

Κύριοι Καραγεωργίου και Γούλα.

Αγαπητοί φίλοι Δημήτρη και Στέφανε.

Σεβόμενος απόλυτα τους αγώνες που για τρία και πλέον έτη δώσαμε από κοινού στην Αν. Αττική και όχι μόνο, για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από το νεοναζιστικό Τέταρτο Ράιχ και την προσπάθεια ανάκτησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας, αισθάνομαι την υποχρέωση, να απαντήσω στην κοινή σας επιστολή, που  δημοσιεύσατε στο έγκριτο site της πόλης μας, ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS.

1. Ουδέποτε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αγωνιστήκαμε για τη μετατροπή που διέπει τα μνημόνια 1 και 2, από Αγγλικό δίκαιο, σε… μνημόνιο 3 με Ευρωπαϊκό ή άλλο δίκαιο. Αγωνιστήκαμε, με βάση το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος, για την κατάργηση των δύο πρώτων μνημονίων και την επαναφορά της Συνταγματικής τάξης στο εσωτερικό της χώρας, έτσι ώστε, να πάψει αυτή να διοικείται με μεταφρασμένα κείμενα και emails. Ως εκ τούτου, καμία ασυλία της Ελλάδος δεν θα κινδύνευε και καμία χρεοκοπία δεν θα επέρχετο, από μία ή περισσότερες ΑΚΥΡΕΣ συμφωνίες…!

2. Αν εσείς, μετά την παραβίαση της φύσης από τη νομοθετική εξουσία, να δώσει καθεστώς ιθαγένειας, κάτι που μόνο ο Δημιουργός μας μπορεί να κάνει και ΟΥΔΕΙΣ άλλος, αντί της υπηκοότητας ή οιασδήποτε άλλης νομικής υπόστασης (αν είστε σε θέση να καταλάβετε τη διαφορά), σε αλλογενείς, μετανάστες ή πρόσφυγες, εξακολουθείτε να πιστεύετε πως το ¨τραίνο βρίσκεται ακόμη στις ράγες¨ και πως θα το ¨αντιμετωπίσουμε¨ κάποια στιγμή στο μέλλον, σας ζητώ συγνώμη, αλλά η πρώτη ¨μας¨ κόκκινη κορδέλα, ανεμίζει ¨περήφανα¨ πάνω από την Ελλάδα…!

3. Εξηγήστε μου σας παρακαλώ τα εξής;
Α) Ποιο κομμάτι του χρέους δεν αναγνώρισαν οι ΑΝ.ΕΛ. ως επαχθές και που αυτό αναφέρεται στο μνημόνιο 3;
Β) Δε γνωρίζετε, πως τα 80 δις ευρώ, είναι νέο δάνειο, με μοναδικό στόχο να εξοφλήσουν στο μεγαλύτερο μέρος τους, τις ¨διεθνείς μας υποχρεώσεις¨ σε βάθος τριετίας ούτος ώστε, με την ΑΚΥΡΩΣΗ που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ, θα έπαυε να υφίσταται η ¨υποχρέωση¨ αυτή και άρα δεν τα είχαμε ανάγκη;
Γ) Πότε ακριβώς ¨μιλούσαμε¨, για (ρύθμιση της βιωσιμότητας του χρέους, με αναδιάρθρωση) και όχι για ΔΙΑΓΡΑΦΗ όλου ή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους; Και σε ποια ¨ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ των δανειστών¨ αναφέρεστε, πέραν μιας γενικόλογης υπόσχεσης, βάσει της… γενικόλογης υπόσχεσης που είχε πάρει ο Α. Σαμαράς το 2012, αλλά και της… γενικόλογης ¨αποδοχής όλων, στον πλανήτη όλον¨;
Δ) Δε γνωρίζετε, ότι το πρόβλημα της Ελλάδος, δεν είναι κρίση χρέους (τεχνητού) , αλλά κρίση ρευστότητας; Άνω των εκατό δις ευρώ καταθέσεις, βρίσκονται στους υπολογιστές των Ελληνικών τραπεζών, αλλά τα… ¨χρωματιστά χαρτάκια¨, αποκαλούμενα και ως ευρώ, απουσιάζουν αδικαιολογήτως από τα συρτάρια των…! Και παρά τις πολλαπλές ανακεφαλαιοποιήσεις…!!!

4. Μελετήστε λίγο Κυριάκο Τόμπρα (ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ), για την ¨τύχη¨ των στεγαστικών δανείων. Θα σας κάνει καλό. Εξάλλου, μόνο η εθνικοποίηση της ΤτΕ και των υπολοίπων τεσσάρων συστημικών τραπεζών, προστατεύει απόλυτα την ιδιοκτησία των Ελλήνων. Αυτό ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ!!! Όλα τα άλλα, είναι… Αδώνιες δικαιολογίες!

5. N. Μαριάς: Παρουσιάζουν ΕΣΠΑ επιδοτήσεις ως νέο πακέτο ...

http://www.youtube.com/watch?v=k1rh5MDJEC8

Και αυτό βέβαια, μόνο στην περίπτωση της… ¨πλήρους απόκτησης ιδιοκτησίας¨ του Α.Μ.3 (Αυτού Μεγαλειοτάτης πάντως, δεν είναι…).

6. Εδώ γελάμε…! Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι Σαμαροβενιζέλοι, κατ΄ εντολήν Α.Μ. (αυτό είναι… Αυτού Μεγαλειοτάτης), ή αλλιώς ¨πίσω ολοταχώς¨, με μείωση των αριθμών των δόσεων και αύξηση του επιτοκίου από 3 σε 5% για οφειλές άνω των 5.000,00 ευρώ, ενώ για οφειλές κάτω των 5.000,00 ευρώ θα παραμείνει μηδενικό το επιτόκιο εφόσον:
- Ο οφειλέτης είναι φυσικό πρόσωπο χωρίς επιχειρηματική δραστηριότητα
- Έχει περιουσία χαμηλότερη των 150.000 ευρώ
- Το χρέος του όταν εισήλθε στη ρύθμιση δεν ξεπερνούσε το 50% του ετήσιου εισοδήματός του.
Πάντως, οι δανειστές (αλληλέγγυοι-φίλοι μας-εταίροι) ζητούν οι οφειλέτες να χάνουν την ρύθμιση αν δεν ικανοποιούν τα χρέη τους.

7. Εδώ κλαίμε…! Φυσικά, αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί για την, μη τυπική(!) συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ. στην Παλλήνη, όμως, ως Υπεύθυνοι(?) Τομεάρχες, ουδέποτε θελήσατε να με αντικαταστήσετε εσείς και τους λόγους, τους γνωρίζετε πολύ καλά. Άλλωστε, δεν θα ήταν φρόνιμο να τους αναφέρω εδώ και τώρα. Πολλά τα παραδείγματα σε όλη την Ελλάδα.

Ας έρθουμε όμως στην ουσία.

Σας προκαλώ, να μου υποδείξετε έστω και ένα συναγωνιστή, στον Τομέα ευθύνης σας πάντα, που έχει προσφέρει περισσότερα ή έστω τα ίδια, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, με όσα εγώ έχω προσφέρει για το Κίνημα, στην ¨περιοχή¨ μου αλλά και στο σύνολο του Τομέα σας. Τουλάχιστον εσείς, έχετε πλήρη επίγνωση.
Επίσης, σας προκαλώ δημόσια να μου πείτε, πότε και από ποιον, ζήτησα τίτλους ή οφίτσια και τι έλαβα, ώστε να χαρακτηρισθώ από εσάς, ¨¨φαντασιόπληκτος τιτλομανής¨!!!
Σε αυτή την περίπτωση, περισσεύει το θράσος.

2

Πείτε μου αλήθεια, πως κατάφερα να στήσω ¨μόνος¨ μου, με μία… ¨ανύπαρκτη¨ κατ΄ εσάς Συντονιστική και με ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα 48 ωρών, εκλογικό κέντρο στην Παλλήνη (βλέπετε δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες), ούτως ώστε, να κάνει την προεκλογική του ομιλία ο Πρόεδρος κος Πάνος Καμμένος, όπου κατά γενική ομολογία, εστέφθη με απόλυτη επιτυχία! Ήσασταν και εσείς παρόντες…

1

Όσο για τον επίλογό σας, έχω να σας πω, πως ουδέποτε μίλησα για "γιούρια" και "εξόδους Μεσολογγίου".

Πίστεψα όμως στο ¨ΚΟΥΓΚΙ¨. Όπως πίστεψαν χιλιάδες συναγωνιστές-τριες και εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Και δεν δέχομαι να υπάρξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΥΣΙΑ ως απώλεια, σε σχέση με τις… ¨ λιγότερες δυνατές ανθρώπινες απώλειες¨, που επιλέγετε εσείς, όπως μου αναφέρετε στην απαντητική σας επιστολή.

Σας υπόσχομαι, ότι θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για τα Ελληνικά ιδεώδη, από όποιο μετερίζι εξυπηρετεί τον Άγιο τούτο σκοπό, με την ίδια και περισσότερη μαχητικότητα, που εσείς μου αναγνωρίσατε.

Είθε κάποτε, να βρεθούμε πλάι πλάι όπως παλιά και ενωμένοι όλοι οι Έλληνες μαζί, απέναντι στην αδίστακτη συμμορία της Ευρώπης και της Ευρώ…φυλακής, τιμωρώντας παραδειγματικά, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ συνέργησαν στον ξεπεσμό της πιο υπερήφανης και ιστορικά αξιοζήλευτης πατρίδας του κόσμου και του λαού της.

Με τιμή

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ.
Ένας Υπερήφανος Έλληνας.

ΠΑΛΛΗΝΗ 3/9/2015

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...