ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 | 12:49 π.μ.

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού καθημερινά ασχολιόμασταν με την απραξία του δήμου στο θέμα της καθαριότητας.

Όλοι θα θυμάστε τις αναρτήσεις μας με φωτογραφίες από περιοχές του δήμου μας που μας "μετέφεραν" σε εικόνες από χώρες και πόλεις του ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS θα παρακολουθει στενά το συγκεκριμένο θέμα και θα σας ενημερώνει συνεχώς.

Ο δήμος Παλλήνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με στόχο μια πόλη καθαρή που θα εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα ζωής και υγιεινή στη καθημερινότητα των δημοτών, με βελτιωμένη την αισθητική εικόνα για τους κατοίκους της αλλά και για τους διερχόμενους και τους επισκέπτες, ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζει ακόμα πιο εντατικά την πολυμέτωπη εκστρατεία καθαριότητας σε όλο το εύρος του, μετά τις δυσάρεστες συνέπειες που παρατηρήθηκαν πρόσφατα, τόσο λόγω της έλλειψης προσωπικού – εξαιτίας των καθυστερήσεων του ΑΣΕΠ, αλλά και των περιορισμών στις προσλήψεις – όσο και λόγω της εφαρμογής των capitalcontrols(καθυστερήσεις στην προμήθεια καυσίμων).

Μετά την συνεχιζόμενη μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης των τεράστιων όγκων συγκεντρωμένων κλαδιών που δημιουργήθηκαν από την ανεξέλεγκτη εναπόθεσή τους σε κάθε σημείο της πόλης μας, η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παλλήνης προχωρά και στο πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων αλλά και την απολύμανση στον περιβάλλοντα χώρο τους, για την ενίσχυση της ουσιαστικής, αλλά και της αισθητικής αναβάθμισης της καθαριότητας και της δημόσιας υγιεινής.

Παράλληλα, οι εργάτες στην υπηρεσία Καθαριότητας, προχωρούν και στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων καπακιών στους κάδους απορριμμάτων.

Η εικόνα της πόλης μας, αλλά και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, όπως επίσης να προστατεύεται η υγεία των δημοτών

Για να το πετύχουμε αυτό κρίνεται ως υψίστης σημασίας η συνεργασία των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη καθαρή.

Η υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους δημότες ότι: η αποκομιδή των απορριμμάτων σταματά το απόγευμα της Παρασκευής και τα απορριμματοφόρα ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια της εβδομάδας τα ξημερώματα της Δευτέρας.

 

Με αυτή την προϋπόθεση, απευθύνει θερμή παράκληση στους δημότες, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας να διατηρηθεί η πόλη καθαρή, να μην βγάζουν τα σκουπίδια τους από το απόγευμα της Παρασκευής και έως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

 

Παράλληλα, επειδή οι περισσότεροι κάτοικοι καθαρίζουν τους κήπους και τις αυλές τους το διάστημα αυτό και εναποθέτουν τα προϊόντα του κλαδέματος ατάκτως στους κάδους απορριμμάτων ή παραπλεύρως αυτών, καλό θα ήταν να γνωρίζουν ότι αν αυτά είναι μικρές ποσότητες δεμένες δίπλα στον κάδο διευκολύνουν αφάνταστα στην αποκομιδή τους.

 

Αν όμως πρόκειται για τα υπολείμματα από ολόκληρα δέντρα ή μεγάλης έκτασης κήπους πολυκατοικιών (τα υπολείμματα των οποίων δε χωράνε πουθενά) τότε οφείλουν να το πράξουν προγραμματισμένα σε συνεννόηση με την υπηρεσία Καθαριότητας.

 

Να σημειωθεί ότι το ίδιο εξακολουθεί να ισχύει και για τα μεγάλα αντικείμενα που κάποιος θέλει να πετάξει.

 

Το τηλέφωνο που μπορούν να απευθυνθούν οι δημότες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι 2132031609.

 

Για ογκώδεις οικιακές συσκευές , όπως πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια ρούχων, ψυγεία, καταψύκτες, ηλεκτρικές κουζίνες, φούρνοι μικροκυμάτων, συσκευές ψύξης και θέρμανσης, κλιματιστικά, ανεμιστήρες κ.λ.π., ο Δήμος Παλλήνης έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία Free – Recycle παραλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ από το χώρο σας τις μεγάλες συσκευές, μ’ένα τηλεφώνημα στο 210 8064402.

 

Επίσης, ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ και σκεφτείτε τις εναλλακτικές μορφές διαχείρισης των σκουπιδιών σας, όπως είναι:

· οι κάδοι οικιακής κομποστοποίησης,

· οι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων (μπορντώ κάδοι) ,

· οι κάδοι χαρτιού (κίτρινοι κάδοι)

· οι κάδοι ανακύκλωσης (μπλε κάδοι)

· οι κάδοι γυαλιού

· οι κάδοι μπαταριών

Δείτε σχετικά

Εδώ Παλλήνη, ακούει κανείς; Σιγά μην ακούει...
Δυστυχώς επτωχεύσαμεν από Δημοτική Αρχή – Απελπιστική η κατάσταση και στον Αγ. Νικόλαο Κάντζας!!! – Ούτε στην Ουγκάντα τέτοιες εικόνες [Φωτογραφίες]
Στο Δήμο Παλλήνης θέλει να στείλει τα σκουπίδια του Δήμου Πεντέλης ο Δήμαρχος κος Στεργίου!!!
Παλλήνη SOS: Έχουν αφήσει τον Λόφο Λεβίδη χωρίς φύλακες αλλά και χωρίς λάστιχα πυρόσβεσης!!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]
Γέρακας: Άλλη μια εικόνα ντροπής στη περιοχή Δέση .....
Στρίκος Κώστας: Επιεικώς απαράδεκτες παραμένουν οι συνθήκες στο Κολυμβητήριο του Γέρακα!!!
Γονείς προσοχή!!! Κίνδυνος για τα παιδιά στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλλήνης - Η δημοτική αρχή κοιμάται τον ύπνο του δικαίου [Φωτογραφίες]
Καημένε Καλλικράτη! Εγκαταλειμμένη η Ανθούσα από τη δημοτική αρχή Παλλήνης - Το αίτημα η Παλλήνη και η Ανθούσα να φύγουν από τον σημερινό Καλλικρατικό δήμο Παλλήνης, είναι πλέον ισχυρό [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]
.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...