Βρισκόμαστε σε ΚΑΤΟΧΗ..!!! Τι δεν καταλαβαίνουμε; - Δεν θα προδώσω τα παιδιά μου..!!! (Γράφει η Μαρία, δημότης Παλλήνης) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βρισκόμαστε σε ΚΑΤΟΧΗ..!!! Τι δεν καταλαβαίνουμε; - Δεν θα προδώσω τα παιδιά μου..!!! (Γράφει η Μαρία, δημότης Παλλήνης)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:59 μ.μ.

Δεν βλέπω τηλεόραση εδώ και 2 χρόνια..

Δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό, όμως ενημερώνομαι από το ράδιο ( όχι βέβαια ότι αυτό είναι αντικειμενικό) διότι δεν υπάρχει αντικειμενική και Δημοκρατική ενημέρωση . Βλέπεται το σύστημα είναι αμείλικτο. Όμως ενημερώνομαι από το Internet πηγαίνοντας στην πρωτογενή πηγή της είδησης, για να έχω σωστή ενημέρωση. Δυστυχώς διαπιστώνω ότι οι Έλληνες έχουμε πολύ κοντή μνήμη.

Πάλι δύο κόμματα, αυτή τη φορά η Ν.Δ και ο ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται για την πρωτιά στις εκλογές του Σεπτεμβρίου..!!! Αυτοί που μας έφεραν στη καταστροφή, που ξεπούλησαν την Πατρίδα μας, πετσόκοψαν τις συντάξεις μας, καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία, καταστρέφοντας το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Είναι οι ίδιοι που δεν δίστασαν να μετατρέψουν το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στο πρόσφατο δημοψήφισμα σε ένα ΝΑΙ λέγοντας μας χωρίς καμία ντροπή , ότι μετά τις εκλογές θα υλοποιήσουν ο ένας καλύτερα από τον άλλον το πρόγραμμα του 3ου μνημονίου και τους 102 εφαρμοστικούς νόμους.!!!!

Να λοιπόν γιατί ο Μεϊμαράκης ζητάει συνεργασία από τα μνημονικά κόμματα ώστε να κάνει τον μεγάλο Συνασπισμό χωρίς να υπόσχεται τίποτα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τελειώνει με το παλιό για να ξεκινήσει το καινούριο ξεπούλημα στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία.

Είναι τόσο ίδιοι και προβλέψιμοι που κανένας πολίτης πια δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο, ότι μετά τις εκλογές θα συνεργαστούν ΟΛΟΙ μαζί ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ ( αν μπει στη Βουλή), Ποτάμι ,ΛΑΕ, Ένωση Κεντρώων του Λεβέντη (αυτόν που τον θυμηθήκανε, μέχρι χθες τον κορόιδευαν), για να περάσουν πάνω από το πτώμα της «Δημοκρατίας».

ΟΧΙ δεν κάνετε λάθος..!!!!

Οι τοκογλύφοι δανειστές θέλουν τον μεγάλο Συνασπισμό για να υπάρχουν προδότες που θα υπογράφουν ότι τους ζητούν..!!!

Βρισκόμαστε σε ΚΑΤΟΧΗ..!!! Τι δεν καταλαβαίνουμε???

Υπάρχουν άνθρωποι, Οικονομολόγοι, Καθηγητές Πανεπιστημίου, άνθρωποι της Τέχνης και του Θεάματος που τους έβαλαν στη μαύρη λίστα τα ΜΜΕ γιατί μιλάνε τεκμηριωμένα για το Εθνικό Νόμισμα, την Απελευθέρωση της Χώρας μας από τους τοκογλύφους και για την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του παράνομου, επονείδιστου, μη βιώσιμου και απεχθούς ΧΡΕΟΥΣ..!!!

Ένας Οικονομολόγος λοιπόν από τους παραπάνω που ανέφερα είναι ο Δημήτρης Καζάκης..!!!

Πέντε (5) χρόνια τώρα ότι έχει πει (δυστυχώς) για μας, έχει επιβεβαιωθεί..!!!!!

Γιατί λοιπόν να μην τον πιστέψω, γιατί να μην τον ακολουθήσω σε αυτά που λέει, γιατί να μην ακούσω την φωνή που με κάνει να ελπίζω, να παλέψω για την Χώρα μου, τα πιστεύω μου, τα ιδανικά μου, τα όνειρά μου, το μέλλον των παιδιών μου και ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..???

Τελικά αυτό θα κάνω!!!..

Θα ψηφίσω Ε.ΠΑ.Μ για να τους σταματήσω..!!!!

Δεν θα προδώσω το ΟΧΙ 62% του Λαού στο δημοψήφισμα..!!!!

Δεν θα προδώσω τα παιδιά μου..!!!

Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτό..!!!!!!!!

Γι αυτό το λόγο σας ζητώ να πάτε να ψηφήσετε…!!!!

Να ψηφήσετε με την καρδιά σας ΑΥΤΟΝ που θα κάνει μόνο καλό σε αυτό τον τόπο..!!!

Να διώξουμε τους προδότες, τους δωσίλογους ντόπιους και ξένους και να υπάρξει ένα μέτωπο που θα ανήκει στο ΛΑΟ και θα είναι από τον ΛΑΟ..!!!!!


ΜΑΡΙΑ

Δημότης και κάτοικος Παλλήνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...