Σπείρα ΡΟΜΑ είχε ρημάξει τα σπίτια στα Μεσόγεια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σπείρα ΡΟΜΑ είχε ρημάξει τα σπίτια στα Μεσόγεια

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 | 12:26 μ.μ.

aast

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει το τελευταίο τετράμηνο, τουλάχιστον, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Αρτέμιδας εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από δεκάδες σπίτια στην περιοχή των Μεσογείων.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν στο Κορωπί, από άντρες της Άμεσης Δράσης, τέσσερις ΡΟΜΑ, ηλικίας 14, 23, 24 και 28 ετών, ως μέλη της σπείρας. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει το τελευταίο τετράμηνο, τουλάχιστον, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

Ειδικότερα, παρακολουθούσαν τις οικίες και όταν αποχωρούσαν οι ένοικοι ή απουσίαζαν, εισέρχονταν σε αυτές παραβιάζοντας πόρτες και παράθυρα και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει 28 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στις περιοχές της Αρτέμιδας, Κορωπίου, Μαρκόπουλου, Ραφήνας, Π. Ράφτη και Σπάτων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...