Παλλήνη: Σοβαρό τροχαίο πριν από λίγο στη Μαραθώνος - Οδηγοί μεγάλη προσοχή !!! (Φωτογραφία από το σημείο) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Σοβαρό τροχαίο πριν από λίγο στη Μαραθώνος - Οδηγοί μεγάλη προσοχή !!! (Φωτογραφία από το σημείο)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 | 4:23 μ.μ.

Σοβαρό τροχαίο είχαμε πριν από λίγη ώρα στη Παλλήνη και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση της Μαραθώνος με την Αθηνάς Παλλάδος.

Λόγω έργων τα φανάρια δεν λειτουργούσαν από το πρωί και η κυκλοφορία εδώ και ώρες ειναι δύσκολη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπομονή από τους οδηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάσανε στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS από κάτοικο της περιοχής που ήταν παρών την στιγμή του ατυχήματος, το Ε.Ι.Χ από την Αθηνάς Παλλάδος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την Μαραθώνος και παρέσυρε οδηγό μοτοσυκλέτας που κινούταν επί της Μαραθώνος με πορεία προς Αθήνα.

Ο άτυχος οδηγός της μοτοσυκλέτας ήταν για περίπου 15-20 λεπτά πεσμένος στο οδόστρωμα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον παραλάβει.

Για οτιδήποτε νεώτερο έχουμε σχετικά με την κατάσταση του οδηγού της μοτοσυκλέτας θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση.

 

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

 

1 σχόλια :

μαρια λεβειδιωτη είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ 100 ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 100 ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΩ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΩ ΧΑΛΣΜΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...