Ισοπαλία με πολλές χαμένες ευκαιρίες η Ατλαντίδα στα Μελίσσια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ισοπαλία με πολλές χαμένες ευκαιρίες η Ατλαντίδα στα Μελίσσια

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:24 μ.μ.

Στο 0-0 έμεινε ο Α.Ο. Ατλαντίδας, σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Α.Ο. Μελισσίων στα Μελίσσια το απόγευμα της Παρασκευής (18/9). Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής έβγαλε κατά διαστήματα καλή εικόνα, έχασε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο της έλειψε η τελική προσπάθεια.

Όπως και να' χει, ο τεχνικός της Ατλαντίδας Γιώργος Τσούνης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο φιλικό δύο διαφορετικές ενδεκάδες και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Α.Ο. Ατλαντίς στο α' μέρος δεν απείλησε ιδιαίτερα πέρα από μια προσπάθεια του Φώσκολου, ενώ τα Μελίσσια είχαν μια καλή προσπάθεια με τον ικανό γκολκίπερ Σπύρο Τσούνη να κρατά το 0-0.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές της Ατλαντίδας είχαν μεγαλύτερη διάθεση, πίεσαν ασφυκτικά και έχασαν σωρεία ευκαιριών. Μέσα σ' αυτές και τα δύο δοκάρια, το πρώτο με φόυλ του Χρυσάφη και το δεύτερο με σουτ του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Γκατεντασβίλι.

***Δεν αγωνίστηκαν για την Ατλαντίδα οι Καρποντίνης (τραυματίας) , Μπενέκος (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα), και Φυλαχτός (ταλαιπωρείται από ίωση).

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ (α' ημίχρονο): Τσούνης, Πούλιος, Πάντος, Παπαπέτρου, Τρικαλίτης, Στασινόπουλος, Δριλάκης, Φώσκολος, Σίνος, Μπέγκου (και ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή).

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ (β' ημίχρονο): Τσούνης, Κολοτούρος, Καγιάς, Πάσσαρης, Κακαρής, Πανόπουλος, Χρυσάφης, Μπερέτης, Μπρέγκου, Γκατεντασβίλι, Παππάς, Τσαδίμας.

πηγή: Πάμε Μπάλα

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...