Ασυνείδητοι βάνδαλοι «χτύπησαν» συντονισμένα παιδικές χαρές του Δήμου Παλλήνης [Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ασυνείδητοι βάνδαλοι «χτύπησαν» συντονισμένα παιδικές χαρές του Δήμου Παλλήνης [Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 | 8:34 π.μ.

d7 (1)

Θλίψη και οργή προκαλεί ο συντονισμένος βανδαλισμός τεσσάρων παιδικών χαρών του Δήμου Παλλήνης από ασυνείδητους που με ειδικά εργαλεία αφαίρεσαν βίδες και μπουλόνια από όργανα και κούνιες που μικρά παιδιά και νήπια χρησιμοποιούν καθημερινά για το παιχνίδι τους.

Με μεγάλη λύπη διαπιστώθηκε από τα συνεργεία του Δήμου Παλλήνης, ότι άγνωστος ή άγνωστοι προκάλεσαν για μία ακόμα φορά ηθελημένα ζημιές στα παιχνίδια της παιδικής χαράς στην Ανθούσα(οδός Μεσσήνης), στον Γέρακα(οδό Ολύμπου), στην Παλλήνη(Πλατεία Ελευθερίας) και στον Άγιο Νικόλαο(Πλατεία Αργυράς Σελήνης).

Με τον πιο ακατανόητο τρόπο, ο άγνωστος ή οι άγνωστοι έδειξαν περιφρόνηση προς όλους τους δημότες, τους γονείς, αλλά και στα μικρά παιδιά. Αγνόησαν επιδεικτικά τον σκοπό ύπαρξης των παιδικών χαρών που είναι η άθληση, η ψυχαγωγία και η κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών όλων των παιδιών.

Οι ασυνείδητοι βάνδαλοι αφαίρεσαν με ειδικά εργαλεία τα μπουλόνια στα υποστηρικτικά ξύλινα δοκάρια, έκοψαν τις αλυσίδες οργάνων, ενώ έβγαλαν το μένος τους σπάζοντας το σύνθετο πολυόργανο του πάρκου(πύργο).

Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, τα οποία δυστυχώς κρίνονται ως συντονισμένο σχέδιο δολιοφθοράς των παιδικών χαρών που αποτελούν τη δημόσια περιουσία όλων μας, ο Δήμος Παλλήνης απευθύνει έκκληση προκειμένου ο καθένας μας και όλοι μαζί, να γίνουμε φύλακες της περιουσίας που ανήκει στους δημότες και δη στα μικρά παιδιά, τόσο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των παιδιών μας, όσο και για την πραγματική οικονομική ζημία, που ο Δήμος και η κοινωνία καλείται να αποκαταστήσει κάθε φορά.

Καλούνται γονείς και περίοικοι  να συμβάλουν στην προστασία τους από βανδαλισμούς και  δολιοφθορές, έχοντας το νου τους και ειδοποιώντας άμεσα το Δήμο και την Αστυνομία μόλις εντοπίσουν την οποιαδήποτε ζημιά.

Η διαμόρφωση των παιδικών χαρών και η τοποθέτηση των παιχνιδιών στοίχισαν χιλιάδες ευρώ από τις τσέπες των φορολογουμένων. Ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία, υποδηλώνει σεβασμό σε μας τους ίδιους.

d1d2d3d6d8 (1)d9

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...