Ενημέρωση για τα τροφεία και τα κριτήρια επιλογής παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ενημέρωση για τα τροφεία και τα κριτήρια επιλογής παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:21 μ.μ.

Ο Δήμος Παλλήνης γνωστοποιεί στους δημότες του τις αποφάσεις του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου(Ν.Π.Δ.Δ.) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ περί καθορισμού των τροφείων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς Δήμου Παλλήνης για τη σχολική περίοδο 2015-2016, αλλά και για τον καθορισμό των κριτηρίων και τρόπου επιλογής παιδιών, για την ίδια σχολική περίοδο.



 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...