Τροχαία και ΜΑΤ σε Μαραθώνος και Μεσογείων για τις 'κόντρες' στο Γέρακα και την Αγ. Παρασκευή Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τροχαία και ΜΑΤ σε Μαραθώνος και Μεσογείων για τις 'κόντρες' στο Γέρακα και την Αγ. Παρασκευή

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:31 μ.μ.


Νέα εξόρμηση πραγματοποίησε η Τροχαία Αγίας Παρασκευής τις δύο τελευταίες νύχτες στις Λεωφόρους Μεσογείων και Μαραθώνος για την αποτροπή τέλεσης αυτοσχέδιων αγώνων, με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), καθώς και αντρών της Άμεσης Δράσης, της Ασφαλείας Αστυνομίας Β/Α Αττικής και των ΜΑΤ.

Κατά την εξόρμηση βεβαιώθηκαν συνολικά 102 παραβάσεις, εκ των οποίων οι έξι σε βαθμό πλημμελήματος. Αναλυτικά βεβαιώθηκαν:

-Μία περίπτωση οδήγησης για επίδειξη ικανότητας

-Μία περίπτωση επικίνδυνων ελιγμών

-13 παραβάσεις πρόκλησης υπερβολικών θορύβων

-9 παραβάσεις στέρηση ισχύοντος δελτίου τεχνικού ελέγχου

- Μία παραβίαση ερυθρού σηματοδότη

-Μία περίπτωση αντικανονικής χρήσης κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

-21 περιπτώσεις μη χρήσης προστατευτικού κράνους

-6 περιπτώσεις στέρησης άδειας οδήγησης

-49 λοιπές τροχαίες παραβάσεις

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν έξι πινακίδες, 22 άδειες κυκλοφορίας, 24 άδειες ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό 12 οχήματα. Επιπλέον, συνελήφθησαν για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης έξι οδηγοί, οι οποίοι οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...