Σάκοι με βαρύ οπλισμό στο κρησφύγετο των τρομοκρατών στο Μαραθώνα (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σάκοι με βαρύ οπλισμό στο κρησφύγετο των τρομοκρατών στο Μαραθώνα (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:32 μ.μ.

Σάκους με βαρύ οπλισμό ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική στο κρησφύγετο στον Μαραθώνα, όπου από το πρωί της Τετάρτης διεξάγονται εξονυχιστικές έρευνες. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο αξιοποιώντας πληροφορίες που προέκυψαν μετά την σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου και των συνεργών του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σπίτι είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία ένας από τους συνεργούς του, ο Σπύρος Δραβίλλας.

Στο χώρο, όπου εκτός από το σπίτι βρίσκεται και μια αποθήκη, η Αντιτρομοκρατική ανακάλυψε τρεις σάκους με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά, αλλά και έξι αυτοκίνητα, ένα φορτηγάκι και μοτοσικλέτες, στοιχεία που οι αστυνομικοί εκτιμούν πως θα οδηγήσουν σε νέες αποκαλύψεις για τη δράση της τρομοκρατικής ομάδας.

Εκτός από τον Σπύρο Δραβίλλα, στο συγκεκριμένο χώρο ερχόταν και ο Τσιρώνης και ο Χριστοδούλου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι έρευνες οδήγησαν στην ανακάλυψη πολεμικού οπλισμού και συγκεκριμένα οπλοπολυβόλων τύπου καλάσνικοφ σε αγροικία - κρησφύγετο στη Νέα Αγχίαλο του Βόλου, τα οποίο συνδέεται με τη δράση του συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργου Πετρακάκου.

Πηγή

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...