Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Ολυμπιακός! - «Μπαμ» και με Ερνάνι Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Ολυμπιακός! - «Μπαμ» και με Ερνάνι

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:11 π.μ.

33a099_

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Ολυμπιακός!

Λίγες ώρες μετά την σπουδαία μεταγραφή του Νιγηριανού φορ Μπράουν Ιντέγιε από την Γουέστ Μπρομ, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν το «κόλπο-γκρόσο» και με την περίπτωση του Ερνάνι, ντύνοντάς τον στα «ερυθρόλευκα»!

Οι διαπραγματεύσεις  των ανθρώπων του Ολυμπιακού κατέληξαν σε συμφωνία με τους «δράκους» κι έτσι αργά το βράδυ της Δευτέρας η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη έλευση του βιρτουόζου άσου της Πόρτο στο μεγάλο Λιμάνι!

Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης …τρελάθηκε και την ύστατη ώρα απέδειξε ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, ώστε να ενισχύσει στον υπέρτατο βαθμό την ομάδα εν όψει των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, που την περιμένουν τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού, Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες».

 

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ιντέγιε! - Απολαύστε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού εν δράσει… (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...