Η κατάσταση των σχολείων στην Ανατολική Αττική και γενικότερα, οι αιτίες του προβλήματος και οι προοπτικές για τη λειτουργία των σχολείων [BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η κατάσταση των σχολείων στην Ανατολική Αττική και γενικότερα, οι αιτίες του προβλήματος και οι προοπτικές για τη λειτουργία των σχολείων [BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:34 π.μ.

Magical Snap - 2015.09.26 02.33 - 001

Ο Κώστας Τουλγαρίδης , εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Κ.ΣΩΤΗΡΙΟΥ», αναλύει τη γενικότερη κατάσταση των σχολείων της Αν. Αττικής και με επιχειρήματα που δεν επιδέχονται διάψευσης, αποδεικνύει σε πόσο κακό επίπεδο βρίσκονται τα σχολεία ακόμα και αν η Πολιτεία προχωρήσει στις προσλήψεις που έχει προγραμματίσει να κάνει.

Ομιλία Κώστα Τουλγαρίδη στην Ένωση Γονέων Σαρωνικού (23/9/15)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...