A.Σ Taekwondo - Hapkido Δύναμη Παλλήνης – Οι Εγγραφές συνεχίζονται!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

A.Σ Taekwondo - Hapkido Δύναμη Παλλήνης – Οι Εγγραφές συνεχίζονται!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:37 π.μ.

Αν θες να ανήκεις και εσύ στην οικογένεια των κορεατικων πολεμικών τεχνών, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το σύλλογό μας. Τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο είναι το καλύτερο εχέγγυο για να ξεκινήσετε μαζί μας το ταξίδι στην φιλοσοφία και τις τεχνικές αυτοάμυνας του HAPKIDO και τον πιο σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο προπόνησης του ολυμπιακού αθλήματος του TAEKWONDO.
Στο σύλλογό μας μέσω των κορεατικων πολεμικών τεχνών διδάσκονται η πειθαρχία ο σεβασμός και αποκτάτε αυτοπεποίθηση. Σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εξασκείστε στο taekwondo (η τέχνη του ποδιού και του χεριού) και στο hapkido ( αυτοάμυνα, close combat, σημεία πίεσης ) ιδανικό για γυναίκες. Ταυτόχρονα δίνουμε έμφαση στην αερόβια και αναερόβια φυσική κατάσταση όπως και στην ενδυνάμωση του μυικού συστήματος.

κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

ΦΥΛΑΔΙΟ TAEKEON DO173

Κανάρη 8

Παλλήνη

Τηλ.: 21 3032 4407

[UNSET][UNSET1]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...