Αγωνία για την τύχη της 50χρονης Αγγελικής που εξαφανίστηκε - Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αγωνία για την τύχη της 50χρονης Αγγελικής που εξαφανίστηκε - Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:54 μ.μ.

Τα ίχνη της 50χρονης γυναίκας χάθηκαν πριν από μια εβδομάδα - Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη της.

Μεγαλώνει η αγωνία για την οικογένεια και τους φίλους της 50χρονης Αγγελικής Μπουτζαλή, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το cretalive, κατά την ημέρα της εξαφάνισής της η Αγγελική φορούσε ένα εμπριμέ φόρεμα και σαγιονάρες. Επισημαίνεται ότι αντιμετωπίζει μια δυσκολία στην ομιλία αλλά ήταν σε θέση να μετακινηθεί μόνη της στην πόλη του Ηρακλείου.

Όποιος γνωρίζει κάτι για την τύχη της παρακαλείται να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα :

ΣΤΑΘΕΡΟ : 28103 26553

ΚΙΝΗΤΟ : 6974 614620

Πηγή

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...