Συνελήφθη 50χρονος για ναρκωτικά στην Ανατολική Αττική Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνελήφθη 50χρονος για ναρκωτικά στην Ανατολική Αττική

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:05 π.μ.

astinomia2

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής ένας άνδρας 50 ετών, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στην χερσαία ζώνη του λιμανιού της Ραφήνας, βρέθηκαν στις τσέπες του 50χρονου βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (ηρωίνη) βάρους 50,3 γραμμαρίων καθώς και χρηματικό ποσό των 315 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ραφήνας, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες καθώς και το παραπάνω ποσό κατασχέθηκαν.

http://www.makeleio.gr/?p=445758

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...