Συνεχίζει στο κύπελλο ο Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ | 50-45 τους ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ [Φωτογραφίες από τον αγώνα] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνεχίζει στο κύπελλο ο Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ | 50-45 τους ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ [Φωτογραφίες από τον αγώνα]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:32 μ.μ.

IMG_2869

Συνέχεια στον θεσμό του κυπέλλου για την αντρική  ομάδα της πόλης μας , αφού ξεπέρασε το εμπόδιο των 3 αστέρων με 50 - 45.
Ένα σερί 10-0 στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ήταν αρκετό να δώσει την νίκη.
Οι 3 αστέρες είναι μια ακόμα ομάδα που βρίσκετε στον όμιλό μας για την φετινή μας μάχη στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ. Από την αρχή του παιχνιδιού επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και προσπαθώντας να παίξουμε μπάσκετ, μιας και οι αντίπαλοι παίζανε στα όρια του αντιαθλητικού παιχνιδιού αρκετή ώρα.
Το τέλος του ημιχρόνου μας βρήκε να κερδίζουμε με 2 πόντους.
Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερη άμυνα και ελέγξαμε τα λάθη μας και τα αμυντικά ριμπάουντ. Αυτά τα 3 στοιχεία και η βοήθεια των φιλάθλων μας που δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν, έδωσε τελικά την νίκη με 5 πόντους και περάσαμε στην επόμενη φάση του θεσμού, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Ηλιούπολης που βρίσκετε και αυτή στον όμιλό μας για το πρωτάθλημα.
Το ματς θα γίνει την Δευτέρα εκτός έδρας 21:00.

Καλή μας επιτυχία!!!!!!!!!

IMG_2971

IMG_2973

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...