Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών στον ΟΑΕΕ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών στον ΟΑΕΕ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:18 μ.μ.

oaee.medium

Τη νέα παράταση της προθεσμίας καταβολής εισφορών και δόσεων που χορηγήθηκε έως τις 30 Σεπτεμβρίου υπενθυμίζει ο ΟΑΕΕ στους ασφαλισμένους οφειλέτες του, που εντάχθηκαν στην πρόσφατη ρύθμιση Ν.4321/2015,.

Στη νέα παράταση εντάσσονται οι εισφορές 2ου και 3ου διμήνου 2015, οι μηνιαίες δόσεις ρυθμίσεων Ιουλίου και Αυγούστου που εξοφλούνται με πάγια εντολή (θα καταβληθούν με τη δόση Σεπτεμβρίου), η 1η δόση ρύθμισης εφόσον η αίτηση έχει υποβληθεί κατά το χρονικό διάστημα 22.6.2015 - 31.7.2015 και η 1η δόση μετάπτωσης προσωρινού διακανονισμού στη νέα ρύθμιση.

Ο ΟΑΕΕ καλεί τους ασφαλισμένους του να αξιοποιήσουν τη νέα παράταση πληρωμής καταβάλλοντας τις, κατά περίπτωση, απαιτητές εισφορές και δόσεις. Με τον τρόπο αυτό, θα παραμείνουν στη ρύθμιση διατηρώντας τα ευεργετήματα και δικαιώματα που παρέχει (κατάταξη σε κατώτερη κατηγορία, ασφαλιστική ικανότητα, ενημερότητα, κλπ).

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...