ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Δείτε πόσο πιο ακριβά πληρώνουν οι φαντάροι μας τον καφέ σε σχέση με τους 300 της Βουλής... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Δείτε πόσο πιο ακριβά πληρώνουν οι φαντάροι μας τον καφέ σε σχέση με τους 300 της Βουλής...

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:21 π.μ.

Είναι σκάνδαλο...

Αυτή και αν είναι είδηση να τραβάς τα μαλλιά σου...

Ότι σου έχει μείνει δηλαδή, αν δεν τα έχεις βγάλει όλα από τις υπόλοιπες οικονομικές ειδήσεις!

Είναι ποτέ δυνατόν ο Έλληνας φαντάρος που βρίσκεται σε κάποιο απομακρυσμένο φυλάκιο και προστατεύει τα σύνορα της πατρίδας μας να πληρώνει ακριβότερα τον καφέ του από ότι οι 300 της Βουλής; Και ναι! Στην Ελλάδα των μνημονίων γίνεται!

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων, με στοιχεία όπου ανάρτησε, έκανε την σύγκριση ανάμεσα στις τιμές των ΚΨΜ , με τις τιμές του Κυλικείο της Βουλής, όπου δείχνει ότι Έλληνες βουλευτές που αμείβονται με 5.700 ευρώ το μήνα πληρώνουν πολύ φθηνότερα τα προϊόντα από τους φαντάρους που παίρνουν τον μήνα…8,7 ευρώ!

Ενδεικτικές τιμές του Κυλικείο της Βουλής και των ΚΨΜ απανταχού της Ελλάδος!


Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/09/300_29.html

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...