Δήμος Παλλήνης: Πρόσκληση σε συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 (Δείτε τα θέματα) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμος Παλλήνης: Πρόσκληση σε συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 (Δείτε τα θέματα)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:23 μ.μ.

Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Ιθάκης 12, την 29η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, του έτους 2015, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 13:00,για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Λήψη απόφασης για έγκριση Λήψη απόφασης για μη χορήγηση έγκρισης εισόδου–εξόδου οχημάτων στην εκτός σχεδίου περιοχή επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 50 «ΘΕΣΗ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ» στην ΔΕ Παλλήνης.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση για χορήγησηέγκρισης εισόδου–εξόδου οχημάτων στην εκτός σχεδίου περιοχή επί της ανωνύμου οδού κοντά στην οδό Τζακίων 30 στην περιοχή Βακαλόπουλο, στην ΔΕ Παλλήνης.

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης υλοτομίας μιας ξερής ιτιάς κλαίουσας και ενός ξερού κυπαρισσοκύπαρη λέυλαντ στο κοινόχρηστο χώρο του 4ου Νηπιαγωγείου Παλλήνης, της Δ.Ε. Παλλήνης.

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης Υλοτομίας δύο ξερών καβακίων στο κοινόχρηστο χώρο του αθλητικού κέντρου Παλλήνης, της Δ.Ε. Παλλήνης.

5. Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας ενός ξερού κυπαρισσοκύπαρη λέυλαντ στο πεζοδρόμιο της οδού Αρμοδίου με αρ. 20 της Δ.Ε. Παλλήνης.

6. Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας ενός ξερού κυπαρισσοκύπαρη λέυλαντ στο πεζοδρόμιο της οδού Ευρυτανίας με αρ. 34 της Δ.Ε. Γέρακα.

7. Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας τριών ξερών κυπαρισσιών GoldCrestστο πεζοδρόμιο της οδού Λεωνίδα με αρ. 21, της ΔΕ Γέρακα.

8. Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας ενός ξερού κυπαρισσιού στο κοινόχρηστο χώρο της οδού Ανδρονίκου, της Δ.Ε. Γέρακα.

9. Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας ή μη ενός πεύκου κουκουναριάς στην οδό Φιλίππου της ΔΕ Γέρακα.

 

Γέρακας, 25-09-2015

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Ζούτσος

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...