ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2015: Η σημερινή ημέρα (Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους. Σας περιμένουμε!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2015: Η σημερινή ημέρα (Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους. Σας περιμένουμε!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:23 μ.μ.

Η σημερινή ημέρα (Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ, ενώ νωρίτερα θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση των παιδιών από την εκπληκτική ομάδα του PLAYGROUP HELLAS.

Ώρα έναρξης: 20:00

IMG_0561

Φωτογραφία από τα Νεοπαλλήνεια 2014 την ημέρα
που ήταν αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους!!!

 

afisaa

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...