Παλληνιακός – Βριλήσσια 2-2 [ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός – Βριλήσσια 2-2 [ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:34 π.μ.

Magical Snap - 2015.09.09 01.53 - 001

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι παρά την ισοπαλία του με τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ με σκορ 2-2 το απόγευμα του Σαββάτου  (5/9) στο γήπεδο της Παλλήνης.

Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ είχε καλύτερη παρουσία από τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης φτάνοντας αρκετές φορές κοντά στην επίτευξη και  άλλων τερμάτων ωστόσο αυτό που μετρά την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Η ομάδα της Παλλήνης όπως είπαμε  ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού αλλά τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ  με μόλις τρεις επισκέψεις στη περιοχή του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0.

Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ο οποίος δεν έχει ήττα φέτος στα φιλικά του παιχνίδια, με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε σε 2-2 με σκόρερ και των 2 τερμάτων τον Κάππο και λίγο έλειψε στο 93ο λεπτό να πάρει την νίκη αλλά η κεφαλιά του Εμμάνιουελ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ξεκίνησε με τους:

Τσούκας, Χρόνης, Αλβανός, Γκαμάλ, Νάκου, Καλούδης, Κάππος, Μαργέτης, Εμμάνιουελ, Μιρτάι, Δαραμούσκας.

Έπαιξαν ακόμα οι:

Ζώκος, Κούσης και τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2-2 [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...