Παλληνιακός-Κουβαράς 2-2 [Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός-Κουβαράς 2-2 [Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 | 12:37 π.μ.

Magical Snap - 2015.09.16 00.32 - 001

Πικρή γεύση αφήνει η ισοπαλία της πρεμιέρας για τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ απέναντι στην ομάδα του ΚΟΥΒΑΡΑ στο γήπεδο Παλλήνης.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις για την ομάδα της Παλλήνης. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ-ΦΑΡΑΚΟΥ ήταν κακή έδωσε χώρους στην ομάδα του ΚΟΥΒΑΡΑ με αποτέλεσμα να δεχτεί 2 γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ άλλαξε άρδην πρόσωπο,   ανέβασε “ταχύτητα”  και κατάφερε να ισοφαρίσει ενώ θα μπορούσε να πάρει και την νίκη.

Για την ομάδα του ΚΟΥΒΑΡΑ σκόραραν οι Γκαβασιάδης στο 24’ και ο Π. Βανγέλι στο 28’.
Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ μείωσε το σκορ με κεφαλιά του ΚΟΥΣΗ στο 70’, μετά από σέντρα του ΚΟΒΑΝΗ,  ενώ στο 75’ ο Κοβάνης  με κεφαλιά μετά από σέντρα του ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Μπερέτας – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας–Φαράκος): Τσούκας, Νάκου (46' λ.τρ. Δαραμούσκας), Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης (60' Ζώκος), Κούνας, Μουστόγιαννης, Κάππος, Κοβάνης, Κανάκης (46' Μαργέτης), Κυριόπουλος.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Αποστολίδης, Τσίρος, Κάλλης, Αναγνώστου, Ζαφειρόπουλος (65' Χελιώτης), Κωστής, Αμπεντινάι, Π. Βανγκέλι, Γαλάνης (90' Κερμέζο), Λέμε (78' Δημητρόπουλος), Γκαβασιάδης.

 

Πρεμιέρα με ισοπαλία για ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ | 2-2 με ΚΟΥΒΑΡΑ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...