Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο 1o Γυμνάσιο Γέρακα [Βίντεο] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο 1o Γυμνάσιο Γέρακα [Βίντεο]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:50 π.μ.

phoca_thumb_l_agiasmos5

Την Παρασκευή  11 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:00π.μ. ακριβώς χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο 1ο Γυμνάσιο Γέρακα. Το προαύλιο ζωντάνεψε από τις φωνές και την παρουσία των παιδιών.  Ακολούθησε ο αγιασμός στον οποίο παρεβρέθηκαν οι  εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών.

Ο πάτερ αφού ευλόγησε τους καθηγητές και τους μαθητές μέσω του αγιασμού, απευθυνόμενος στους τελευταίους τους συμβούλεψε να μη διστάζουν να ζητάνε την βοήθεια του Θεού, όταν έχουν δυσκολία γιατί η σχέση του Θεού με τον άνθρωπο δεν είναι παθητική: ζητάμε από τον Θεό και εκείνος μας δίνει και έτσι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πραγματικός και αληθινός.

Κατόπιν ο κ. Δημαράς, ο Δ/ντής του 1ου Γυμνασίου Γέρακα, αφού απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και στις τρεις τάξεις του σχολείου, ευχήθηκε στους μαθητές και στους γονείς τους υγεία και καλή σχολική χρονιά. Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του το  αφιέρωσε στους μαθητές της Α' Γυμνασίου και τους έδωσε συμβουλές για τη νέα αρχή που θα πραγματοποιήσουν στο Γυμνάσιο.

Στο τέλος με ένα θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι μαθητές την υποδιευθύντρια του σχολείου κα Μαρία Άρχου που αφού ευχήθηκε και εκείνη με τη σειρά της καλή και δημιουργική χρονιά, κατέταξε τους μαθητές σε τμήματα, όπου μπήκαν με τους συνοδούς καθηγητές για να ενημερωθούν για το ωρολόγιο πρόγραμμα και για να παραλάβουν τα βιβλία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...