ΠΑΝΙΚΟΣ: Ποιοι κινδυνεύουν με κατασχέσεις – εξπρές της εφορίας από την 1η Οκτωβρίου; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΝΙΚΟΣ: Ποιοι κινδυνεύουν με κατασχέσεις – εξπρές της εφορίας από την 1η Οκτωβρίου;

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:39 μ.μ.

Μέσα σε επτά ημέρες οι τράπεζες θα αποδίδουν τα ποσά στο Δημόσιο Κατασχέσεις τραπεζικών...

λογαριασμών από την Εφορία με διαδικασίες-εξπρές και σε διάστημα επτά ημερών για τους οφειλέτες του Δημοσίου έρχονται από την 1η Οκτωβρίου.

Η δέσμευση των χρημάτων θα γίνεται αυθημερόν με ένα e-mail. Η αρχή γίνεται με όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 70.000 ευρώ και σε επόμενη φάση το μέτρο θα επεκταθεί σε φορολογουμένους με μικρότερα ποσά.

Κατασχέσεις εξπρές από την Εφορία

Κατασχέσεις-εξπρές με ένα e-mail στις τράπεζες ξεκινά το υπουργείο Οικονομικών από την 1η Οκτωβρίου και σε πρώτη φάση βάζει στο στόχαστρο όσους έχουν μη ρυθμιζόμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές από φόρους άνω των 70.000 ευρώ. Η δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού θα γίνεται εντός 24 ωρών από την αποστολή του μηνύματος από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και εντός 7 ημερών τα ποσά θα αποδίδονται στο Δημόσιο. Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο κατασχέσεων θα βρεθούν και οι οφειλέτες που μετά την αυστηροποίηση των κριτηρίων για τη ρύθμιση των 100 δόσεων θα βγουν εκτός διακανονισμού.

 

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/09/blog-post_7700.html

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...