ΧΑΜΟΣ στη Ραφήνα – Κατεδαφίζουν αυθαίρετα με απόφαση που εκκρεμούσε από…το 1990(;) - 2.500 περιπτώσεις σε όλη την Αττική – Οργισμένοι οι ιδιοκτήτες, στο πλευρό τους οι κάτοικοι… (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΧΑΜΟΣ στη Ραφήνα – Κατεδαφίζουν αυθαίρετα με απόφαση που εκκρεμούσε από…το 1990(;) - 2.500 περιπτώσεις σε όλη την Αττική – Οργισμένοι οι ιδιοκτήτες, στο πλευρό τους οι κάτοικοι… (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:24 μ.μ.

Οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων των αυθαιρέτων…Από νωρίς το πρωί κάτοικοι του οικισμού Περιβολάκια στη Ραφήνα βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να εμποδίσουν την Περιφέρεια Αττικής να πραγματοποιήσει την κατεδάφιση δέκα αυθαίρετων κατοικιών για τις οποίες εκκρεμεί δικαστική απόφαση από το 1990.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρωτόκολλα κατεδάφισης υπάρχουν από 1990, όμως λόγω έλλειψης κονδυλίων οι διαδικασίες κατεδαφίσεων δεν είχαν ποτέ ξεκινήσει.

Πέρσι βρέθηκε το απαιτούμενο κονδύλι των 700.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ τα οποία χρήματα αξιοποιήθηκαν αμέσως. Έτσι η περιφέρεια Αττικής ανέθεσε την κατεδάφιση των πρώτων οικιών σε ιδιωτική εταιρία ενώ υπολείπονται ακόμα 2.500 περιπτώσεις σε όλη την Αττική.

Σε συμπαράσταση των ιδιοκτήτων βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής, που έχουν κυκλώσει τα σπίτια και δεν αφήνουν τα μηχανήματα να προχωρήσουν στην κατεδάφιση.

http://www.makeleio.gr/?p=447060

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...