ΣΟΚ!!! 18χρονος ποδοσφαιριστής νεκρός από ανακοπή στην προπόνηση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΟΚ!!! 18χρονος ποδοσφαιριστής νεκρός από ανακοπή στην προπόνηση

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:35 π.μ.

Magical Snap - 2015.09.03 01.36 - 001

Σπαραγμός στη Βέροια το απόγευμα της Τετάρτης: 18χρονος παίκτης της τοπικής ομάδας ξεψύχησε στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης!

Ο πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας Στέλιος Μαρκούσης κατέρρευσε και έκανε τους πάντες να «παγώσουν». Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι άνθρωποι του συλλόγου έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 18χρονο, που καταγόταν από την Κατερίνη αλλά έμενε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο θάνατος του άτυχου νέου, που οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν σε ανακοπή καρδιάς, σκόρπισε θλίψη, τόσο στη μακεδονική πόλη, όσο και στο ποδόσφαιρο.

Ο Στέλιος προερχόνταν από την Κ20, αλλά τον τελευταίο καιρό συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας των ανδρών, καθώς το ταλέντο του ήταν μεγάλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος δεν είχε ιστορικό προβλήματος υγείας, ενώ είχε υποβληθεί και στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις πριν αρχίσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...