Σοκάρει η αποκάλυψη για τον 11χρονο Διονύση που αγνοείται Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σοκάρει η αποκάλυψη για τον 11χρονο Διονύση που αγνοείται

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 | 12:49 π.μ.


O 11χρονος Διονύσης, εξαφανίστηκε την Κυριακή στις 30 Αυγούστου από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Η Αγία Σοφία", όπου νοσηλευόταν από τις 7 Αυγούστου 2015 για κοινωνικούς λόγους.

Για την εξαφάνιση του Διονύση έχει εκδοθεί δελτίο από το amber alert και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού «λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του».

Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά. Όπως υπογραμμίζεται από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το παιδί βρίσκεται σε δύσκολη ψυχοκοινωνική κατάσταση και «λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισής του κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, στις 4 Αυγούστου το παιδί ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά, σε πρόχειρο καταυλισμό τσιγγάνων στη Γαστούνη, μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου του, έλυσε το χειρόφρενο και τραυμάτισε θανάσιμα τη 14 μηνών ξαδέλφη του. Συνελήφθη και η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας τον άφησε ελεύθερο, αλλά στη συνέχεια εξέδωσε εντολή να μεταφερθεί το παιδί προληπτικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία».

Στις 30 Αυγούστου ο Διονύσης έφυγε κρυφά από το νοσοκομείο- εκτιμάται ότι έφυγε μόνος του. Η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού σε όλη την Ελλάδα και προχώρησε στην ενεργοποίηση του amber alert μέσω του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνεί με την ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116.000 και με όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.



 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...