Νικηφόρα πρεμιέρα ο Γέρακας 1-0 τον Αμφιάραο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νικηφόρα πρεμιέρα ο Γέρακας 1-0 τον Αμφιάραο

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:30 π.μ.


Ιδανικό ξεκίνημα για τον Γέρακα που στην πρεμιέρα της Γ' κατηγορίας υποδέχτηκε τον Αμφιάραο και επικράτησε με 1-0. Η ομάδα των Θανάση Σαβούρδου και Μάκη Βαγενά ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και είχε την υπεροχή με αρκετές τελικές.

Αυτός, ωστόσο, που κατάφερε να σκοράρει και να κρίνει εν τέλει και το παιχνίδι ήταν ο Βεντούρης, ο οποίος στο 25' βρήκε δίχτυα για το 1-0. Ο Αμφιάραος αντέδρασε κάπως στην επανάληψη ωστόσο η σπουδαιότερη ευκαιρία που είχε ήταν ένα δοκάρι στο 80'.

 

Διαιτητές: ΚΑΡΡΑΣ Α., ΣΤΑΣΗΣ Γ., ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Α.

(Παρατηρητής: ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

Για τον Γέρακα ξεκίνησαν οι:Βιταλιώτης,Τζιροζίδης,Ζούρας,Βλαχιώτης Γ., Καραμολέγκος, Σαριδάκης, Βεντούρης, Δελάρδας, Βλαχιώτης, Λ.Τοσσουνιάν, Δημητριάδης.

Πάμε μπάλα

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...