Σοκ: Έσφαξε τη γυναίκα του με σπαθί έξω από εμπορικό! (σκληρές εικόνες + video) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σοκ: Έσφαξε τη γυναίκα του με σπαθί έξω από εμπορικό! (σκληρές εικόνες + video)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 | 12:02 π.μ.

gao

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Κίνας από τη στυγερή δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση με… σπαθί έξω από εμπορικό κέντρο στο Πεκίνο!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, δράστης είναι ο σύζυγος της Κινέζας, ο οποίος μάλιστα τραυμάτισε και έναν Γάλλο άνδρα, αγνώστων στοιχείων. Ο τελευταίος ωστόσο ξεπέρασε τον κίνδυνο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής.

Το γεγονός, δε, ότι ο 25χρονος Gao, από την επαρχία Jilin, παρέμεινε ατάραχος στο σημείο μέχρι να συλληφθεί, χωρίς να προβάλει αντίσταση, ενώ δίπλα του περαστικοί προσπαθούσαν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία της γυναίκας του, με την οποία είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, μόλις πριν από 10 ημέρες (!), επιτείνει την αίσθηση του αποτροπιασμού.

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε τελικά λίγο αργότερα - και ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο - στα τραύματά της.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το νιόπαντρο ζευγάρι σκόπευε να μετακομίσει στη Γαλλία, σε μία εβδομάδα...

pekino1pekino2spathispathi1

 

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/615728/sok-stin-kina-esfaxe-ti-gynaika-toy-me-spathi-sklires-eikones-video#ixzz3iv54M5gY

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...