SOS - Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ ένα από τα πιο αγαπημένα ενεργειακά ποτά - Δείτε ποιο είναι!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

SOS - Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ ένα από τα πιο αγαπημένα ενεργειακά ποτά - Δείτε ποιο είναι!!!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 | 12:22 π.μ.



Σε ανάκληση ενεργειακού ποτού προχωράει ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης καθώς όπως διαπιστώθηκε η πρόσθετη ετικέτα που έχει επικολληθεί στα ελληνικά δεν έφερε την υποχρεωτική προειδοποιητική ένδειξη «Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Δεν συνιστάται για παιδιά ή εγκύους ή θηλάζουσες».

 

Πρόκειται για το ενεργειακό ποτό με την εμπορική ονομασία «HELL ENERGY DRINK», σε συσκευασία των 250ml, το οποίο διανέμεται από την επιχείρηση «ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ» που βρίσκεται στην οδό Μενελάου Ξυλούρη 5, Ηράκλειο Κρήτης.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση του εν λόγω τροφίμου από την αγορά για την αποκατάσταση της επισήμανσης και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Στις ανωτέρω αναφερόμενες κατηγορίες καταναλωτών, ήτοι παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες που έχουν προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι, συστήνεται να μην το καταναλώσουν.


Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...