ΣΟΚ: Αλλος ένας αυτόχειρας στο λιμάνι της Ραφήνας [photo] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΟΚ: Αλλος ένας αυτόχειρας στο λιμάνι της Ραφήνας [photo]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 | 10:17 μ.μ.


Βουτιά θανάτου επιχείρησε άγνωστος άνδρας το απόγευμα στο λιμάνι της Ραφήνας, όταν πήρε φόρα με το αυτοκίνητό του και βούτηξε στη θάλασσα με σκοπό να βάλει τέλος της ζωής του.

Είναι το δεύτερο κρούσμα που συμβαίνει στο λιμάνι της Ραφήνας μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. θυμάστε αρχές Ιουνίου που ένας νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο.

Σήμερα έγινε ακριβώς το ίδιο.

Ήταν πέντε παρά το απόγευμα όταν ο οδηγός του γαλάζιου Χιουντάι πήρε φόρα απότομα και βούτηξε στα νερά του λιμανιού.

Αμέσως βούτηξε άνδρας του λιμενικού σώματος να το σώσει και σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου για να τον απεγκλωβίσει, ο οδηγός κρατούσε ερμητικά κλειστές τις πόρτες μην θέλοντας να βγει!

Μετά από όλα αυτά το μοιραίο δεν απεφεύχθη και ο οδηγός του Χιουντάι ανεσύρθη νεκρός μέσα από το αυτοκίνητό του.

Το πτώμα το πήγαν στο νεκροτομείο για αναγνώριση.

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...