ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ:O TΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ- ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” / ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 41ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ! “ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑ.Ε. ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ” (ΒΙΝΤΕΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ:O TΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ- ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” / ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 41ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ! “ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑ.Ε. ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 | 10:01 μ.μ.

«Ποδοπατήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά, «όπως και η δημοκρατία. Κάποιοι αποφάσισαν να θέσουν εκ ποσών τις αξίες μας, συμμαχώντας ακομα και με τις πιο αντιδραστικές δυναμεις της Ελλάδας και της ΕΕ. Αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς».

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην Ακαδημίας και αποκάλυψε ότι θα συμπαραταχθεί ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη στο κόμμα Λαφαζάνη «Λαϊκή Ενότητα».

Βέβαια το κλίμα στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ κάθε άλλο παρά συνέντευξη τύπου θύμιζε, αφού ένα τεράστιο πανό με το σύνθημα «Οχι στα Μνημόνια Ναι στη Ζωή» δέσποζε στην αίθουσα, ενώ πέρα από τους δημοσιογράφους στο χώρο μπήκαν υποστηρικτές της προέδρου της Βουλής και αρκετοί συνάδελφοί της όπως, η Ραχήλ Μακρή, ο Δημήτρης Στρατούλης, η Μαρία Μπόλαρη και ο Γιώργος Σταθάς, όλοι τους, πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν προσχωρήσει στη Λαϊκή Ενότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...