Φτιάχνει Dream Team - Μεταγραφάρα και... εφτάρα ο Α.Ο. Ατλαντίς Ανθούσας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φτιάχνει Dream Team - Μεταγραφάρα και... εφτάρα ο Α.Ο. Ατλαντίς Ανθούσας!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 | 1:14 π.μ.

383e649f18cc6069882f006bbfe2eca5_XL
Νέα σπουδαία προσθήκη για την Ατλαντίδα που ανακοίνωσε τον πολύπειρο μέσο Νίκο Καρποντίνη * Φιλική εφτάρα (7-1) απέναντι στον Α.Ο. Άρτεμις

Οι μεταγραφικές προσθήκες και εκπλήξεις καλά κρατούν στον Α.Ο. Ατλαντίδας Ανθούσας! Ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής προχώρησε σε ακόμα μια σημαντική μεταγραφή, ανακοινώνοντας τον Νίκο Καρποντίνη ο οποίος έχει εμπειρίες και παραστάσεις από επαγγελματικές Κατηγορίες.

Ο 29χρονος μέσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους ερασιτέχνες του Απόλλωνα Σμύρνης και το καλοκαίρι του 2003 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Φόρεσε τη φανέλα της ''Ελαφράς Ταξιαρχίας'' για 4 χρονιές (2 στη Β' Εθνική και 2 στη Γ') ενώ στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2007-2008 αγωνίστηκε στην Κέρκυρα. Το 2008-2009 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Αθηναϊκού, της Αγίας Παρασκευής, της Ηλιούπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόπερσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Προοδευτικής. Μιλάμε σαφώς για μια σούπερ μεταγραφική προσθήκη που έρχεται να προστεθεί στους Τσούνη, Χρυσάφη, Κολοτούρο, Πάσσαρη, Φώσκολο, Πούλιο, οι οποίοι όλοι μαζί συνθέτουν πλέον μια... dream team!

Εφτάρα για ξεκίνημα!

Από εκεί και πέρα, εξαιρετική δουλειά δεν γίνεται μόνο στο μεταγραφικό κομμάτι το οποίο έχει αναλάβει το νέο πανίσχυρο Δ.Σ. της Ατλαντίδας. Εξαιρετική δουλειά γίνεται και αγωνιστικά, εκεί όπου η προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τσούνη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μάλιστα την Πέμπτη (20/8) η Ατλαντίδα έδωσε και το πρώτο της φιλικό τεστ διαλύοντας 7-1 τον Α.Ο. Άρτεμις. Τα γκολ σημείωσαν: Χρυσάφης (2), Φώσκολος, Καραγιαννάκης, Τσιαδήμας, Κάγιας και ένα αυτογκόλ. Αγωνίστηκαν 23 ποδοσφαιριστές, εκτός από τους Τσούνη και Μπενέκο, οι οποίοι δεν ήταν 100% έτοιμοι, ωστόσο θα επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς από Δευτέρα. Παράλληλα ατομικό ακολούθησε ο Καρποντίνης.

***Επόμενο φιλικό για τον Α.Ο. Ατλαντίς Ανθούσας το Σάββατο (22/8) με τον Α.Ο. Κορωπίου στο ''Αντώνης Πρίφτης''.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...