CINE ΠΑΛΛΗΝΗ: "3 Γάμοι σ' ένα μήνα" [Από Πέμπτη 13 Αυγούστου έως και Τετάρτη 19 Αυγούστου] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

CINE ΠΑΛΛΗΝΗ: "3 Γάμοι σ' ένα μήνα" [Από Πέμπτη 13 Αυγούστου έως και Τετάρτη 19 Αυγούστου]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 | 10:13 μ.μ.

pqtbxdsuwl55cb4fbfc7c24

CINE ΠΑΛΛΗΝΗ

"3 Γάμοι σ' ένα μήνα"

Από Πέμπτη 13 Αυγούστου έως και Τετάρτη 19 Αυγούστου

Ώρες παραστάσεων: 9:00μμ και 11:00μμ

Λίγα λόγια:

Η ζωή της Ρουθ πιάνει πάτο όταν ο φίλος της την χωρίζει. Και ενώ νομίζει ότι δεν υπάρχει πιο κάτω από τον πάτο… θα συναντήσει τον «απόπατο», όταν τρεις προσκλήσεις γάμου από τους πρώην συντρόφους της θα καταφτάσουν τη στιγμή που αδυνατεί να προσδιορίσει εκ’ νέου τη ζωή της. Αποφασισμένη να μην κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα, με ψηλά το κεφάλι, θα παρευρεθεί και στους τρεις γάμους και να τους δείξει ότι γι’ αυτή η ζωή συνεχίζεται. Ωστόσο στη διάρκεια των γάμων θα συμβούν ένα σωρό απρόοπτα!

Μια αλληλουχία από κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις που φτάνουν στα άκρα, ολοκληρώνουν την πιο εξωφρενικά αστεία ισπανική κωμωδία του καλοκαιριού! Όπως ξέρουν όλες οι γυναίκες, το χειρότερο πράγμα από το να παρευρεθείς στον γάμο του πρώην σου, είναι να σε προσκαλέσουν και οι τρεις πρώην στο γάμο τους.... μέσα στον ίδιο μήνα!

Η σκηνοθεσία είναι του Χάβιε Ρουίς Καλντέρα και παίζουν οι Ίνμα Κουέστα (Blancanieves), Μαρτίνο Ρίβας, Ρόσι Ντε Πάλμα (Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης, Κίκα του Πέδρο Αλμοδόβαρ), Quim Gutiérrez, Paco León, Laura Sánchez, Berto Romero, κ.α.

Ελ. Βενιζέλου 3 & Λεωφ. Μαραθώνος
Τηλ.: 2106666815, 210-6666284

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...