Φιλική ισοπαλία για Παλληνιακό και Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φιλική ισοπαλία για Παλληνιακό και Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 | 10:55 π.μ.

Photo 20150331090140632

Την Κυριακή (9/8) το απόγευμα Παλληνιακός και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου έδωσαν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, μένοντας στο ισόπαλο 1-1, στο γήπεδο της Παλλήνης.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' του Αντώνη Καρπούζα παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι σε σχέση με τους αντιπάλους τους, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς υπήρχαν πολλές αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα και από τις δύο πλευρές. Όσον αφορά τον Παλληνιακό, με προπονητικό δίδυμο τους Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργο Φαράκο, κατά διαστήματα έδειξε καλά στοιχεία τα οποία δουλεύονται στις προπονήσεις για να υπάρξει βελτίωση.

Το σκορ άνοιξε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου με κεφαλιά του Χρήστου Τσεβά στο 55', μετά από σέντρα του Τέλη Τσέλα, ενώ ο Παλληνιακός ισοφάρισε προς το φινάλε με σουτ του Καβαδία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο φιλικό τραυματίστηκε ελαφρά στον αστράγαλο ο 18χρονος αριστερός μπακ-χαφ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Δημήτρης Χασιώτης που υπέστη ελαφρή διάστρεμμα και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...