Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ιντέγιε! - Απολαύστε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού εν δράσει… (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ιντέγιε! - Απολαύστε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού εν δράσει… (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 | 11:00 μ.μ.

Με… αστραπιαίες κινήσεις η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε!

Ο Νιγηριανός επιθετικός είναι παίκτης του Θρύλου, με τους «ερυθρόλευκους» να τον αποκτούν με κανονική μεταγραφή και όχι δανεικό με οψιόν αγοράς! Την Τρίτη ωστόσο αναμένεται στην Ελλάδα ο Νιγηριανός φορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού διεθνή επιθετικού Ιντέγε Μπράουν από την Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα με την περίπτωση του Μπράουν Ιντέγιε της Γουέστ Μπρομ, ο οποίος είναι και επίσημα παίκτης των Πειραιωτών, όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΠΑΕ!

Το gavros.gr σας παρουσιάζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου, για τον οποίο η Γουέστ Μπρομ αναγκάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της 13 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ντιναμό Κιέβου τον Ιούλιο του 2014. Ωστόσο, και οι νταμπλούχοι δεν πάνε πίσω αφού έβαλαν... βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή και όχι δανεικό με οψιόν αγοράς!

Είναι γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου 1988 και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις ακόμα και στα άκρα. Έχει ύψος 1,80μ. και το καλό του πόδι είναι το δεξί. Βέβαια, χρησιμοποιεί και το αριστερό αρκετά καλά. Είναι διεθνής με την εθνική Νιγηρίας (έχει 25 συμμ., 5 γκολ), αλλά δεν κλήθηκε για του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του κόντρα στην Τανζανία για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Με την Γουέστ Μπρομ ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο πρώτα παιχνίδια της Premier League. Έπαιξε μόνο στις 25 Αυγούστου στο 0-0 με την Πορτ Βέιλ για το αγγλικό Λιγκ Καπ, για σχεδόν μία ώρα (σ.σ.: συγκεκριμένα για 57’ λεπτά). Ουσιαστικά το όνομά του το «έφτιαξε» στην Ουκρανία, κάνοντας δύο εξαιρετικές σεζόν με την Ντιναμό Κιέβου.

Το 2011-12 είχε 27 συμμετοχές με 12 γκολ και το 2012-13 βρήκε 17 φορές δίχτυα σε 28 εμφανίσεις. Το 2013-14 πάλι με τον ουκρανικό σύλλογο, δεν είχε τόσο καλή χρονιά από πλευράς γκολ και εμφανίσεων (19 παιχνίδια, 5 τέρματα) λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Θα πρέπει μάλιστα να σημειώσουμε, ότι έχει εμπειρία από Champions League και Europa League κι αυτό περνάει στα... θετικά του. Κάτι που προφανώς και γνώριζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αλλά και ο Μάρκο Σίλβα και ήταν ένας από τους λόγους που αποκτήθηκε.

Απολαύστε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού εν δράσει…




 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...