ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΑΣ...!!! ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ...!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΑΣ...!!! ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ...!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 | 8:06 μ.μ.

 

Νέα επεισόδια και εντάσεις έλαβαν χώρα γύρω στις 11 το πρωί έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω, όταν οι μετανάστες συγκεκτρώθηκαν εκ νέου για να διαμαρτυρηθούν για τους ίδιους ακριβώς λόγους, την καθυστέρηση διεκπαιραίωσης των εγγράφων τους.

Η κυκλοφορία διεκόπη, προκαλώντας την αγανάκτηση των πολιτών και των διερχόμενων οδηγών. Φαίνεται ότι η κατάσταση είναι σε τεντωμένο σκοινί, αν ανολογιστεί κανείς τις συνεχείς εντάσεις το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αγανακτισμένος πολίτης επενέβη και προσπάθησε να "ανοίξει" το δρόμο και να διευκολύνει την κυκλοφορία. Ευτυχώς, δεν προκληθηκαν αντιδράσεις και η κατάσταση κύλισε ομαλά και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.



http://www.kostoday.com

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...