ΕΠΣΑΝΑ: Τι θα γίνει αν δεν κατέβει η Δόξα Κορωπίου στο νέο πρωτάθλημα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΠΣΑΝΑ: Τι θα γίνει αν δεν κατέβει η Δόξα Κορωπίου στο νέο πρωτάθλημα

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 | 10:54 μ.μ.


Επειδή πολλά κυκλοφορούν σχετικά με το αν θα πάρει μέρος η όχι η Δόξα Κορωπίου στο νέο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ πρέπει να σημειώσουμε ότι τίποτα δεν αποκλείεται Ούτως η άλλως η υπόθεση συγχώνευσης με τον ΑΟΚ πήγε πίσω και αν συμβεί ,αυτή θα πραγματοποιηθεί του χρόνου.

Αρα σε λίγες μέρες θα ξέρουμε τι θα πράξει η Δόξα η οποία τούτη την στιγμή δεν έχει ούτε ένα δελτίο. Επειδή όμως πάντα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι κανένας δεν μπορεί να προδικάσει με βεβαιότητα αν μέχρι τις 21 του μήνα την ερχόμενη Παρασκευή δηλαδή δεν εμφανιστεί στην ενώση παράγοντας της για να δηλώσει συμμετοχή καταθέτοντας και το σχετικό παράβολο.

Παντως ανεξάρτητα με το τι θα πράξει η Δόξα καμιά ομάδα από την Β κατηγορία δεν μπορεί να πάρει τώρα την θέση της στην Α κατηγορία. Αν δεν δηλώσει συμμετοχή, σε μια τέτοια περίπτωση η Δόξα θα βρεθεί στην Γ κατηγορία και η Α κατηγορία θα γίνει με μια ομάδα λιγότερη.

 

Πηγή: epsananews.blogspot

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...