Φιλική τριάρα με ανατροπή ο Παλληνιακός απέναντι στο Χολαργό [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φιλική τριάρα με ανατροπή ο Παλληνιακός απέναντι στο Χολαργό [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 | 4:32 μ.μ.

IMG_1020

Πολύ καλός κατά διαστήματα ο Παλληνιακός νίκησε την Τετάρτη 19/8 με 3-2 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τον Χολαργό δείχνοντας καλά στοιχεία.

Ο Χολαργός ευτύχησε να προηγηθεί   με 0-2, αλλά ο Παλληνιακός με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχε 3 τέρματα και πήρε την νίκη.

Σκόρερ για την ομάδα του Παλληνιακού ήταν ο Αμερικανός επιθετικός Εμμάνιουελ ο οποίος σκόραρε δύο φορές και ο Κάππος ο οποίος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκειά του παιχνιδιού αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο “πετούσε φωτιές” και υπήρχαν στιγμές που “χάθηκε η μπάλα”.

IMG_1029

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο πρόεδρος του Παλληνιακού
κος  Βαγγέλης Αλμπάνης το μέλος του Δ.Σ κος Αντώνης Κουτσώνας  και ο γνωστός τραγουδιστής και φίλος της ομάδας Χρήστος Σεβαστός

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...