ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ – Με το σύνθημα «Τζιχάντ- Τζιχάντ» πολιορκούν το αστυνομικό τμήμα του νησιού! (ΒΙΝΤΕΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ – Με το σύνθημα «Τζιχάντ- Τζιχάντ» πολιορκούν το αστυνομικό τμήμα του νησιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 | 3:20 μ.μ.

3806

Στην Κω Σύροι πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό τμήμα για να διαμαρτυρηθούν με πρόσχημα την καθυστέρηση διεκπεραίωσης των εγγράφων τους.

Έκλεισαν τον δρόμο και εγκλώβισαν εντός του τμήματος τους αστυνομικούς.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας τους φώναζαν «Τζιχάντ»!

Και για όσους Έλληνες δεν ξέρουν (αλλά πολύ φοβούμαστε ότι σύντομα θα το μάθουν…) «ΤΖΙΧΑΝΤ» είναι μία από τις εντολές του Μωάμεθ και αρχικά σήμαινε «αγώνας κατά των απίστων και στην πορεία του χρόνου ταυτίστηκε με την έννοια του «Ιερού Πολέμου» των ισλαμιστών σε όλο τον κόσμο….

Δείτε το βίντεο και ανοίξτε την ένταση των ηχείων σας και θα ακούσετε καθαρά το σύνθημα!

πηγή

hellaspress-angel.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...