Την τρίτη θέση στο μίτινγκ του επί κοντώ στη Γερμανία κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Την τρίτη θέση στο μίτινγκ του επί κοντώ στη Γερμανία κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015 | 1:20 π.μ.

200540

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα ξεπέρασε τα 4.47 με την τρίτη της προσπάθεια, όμως απέτυχε σε ισάριθμες στα 4.57, μένοντας στην τρίτη θέση, και αφήνοντας τις Σίλβα και Στρουτζ να μονομαχήσουν για την πρωτιά, με την 24χρονη πρωταθλήτρια να μένει μακριά από τα στάνταρ της και τα 4.77 που έχει φέτος ως καλύτερη επίδοση.
Η Στεφανίδη νωρίτερα ξεπέρασε με την πρώτη τα 4.37.

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...