Άλλο επίπεδο με τον γκολτζή Παργιανό η ΑΕ Γέρακα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άλλο επίπεδο με τον γκολτζή Παργιανό η ΑΕ Γέρακα!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 | 10:50 π.μ.

d620d0f53cd87ebb29505055f1108be2_XL

Το κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών ήταν ο... γκολτζής για την ΑΕ Γέρακα! Το σωματείο της Ανατολικής Αττικής ήρθε σε συμφωνία με τον Θοδωρή Παργιανό ο οποίος ενισχύει αφάνταστα τους ''ασπρόμαυρους'' και ανεβάζει επίπεδο τη γραμμή κρούσης τους. Ο 33χρονος άσος άσος έχει μεγάλες εμπειρίες και παραστάσεις ακόμα και από επαγγελματικό επίπεδο και αποτελεί πολυτέλεια για τον Γέρακα που θα αγωνίζεται να θυμίσουμε στην Γ' ΕΠΣΑΝΑ με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Ο Παργιανός που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ηλυσιακό (Β' Εθνική), Μαρκό (Γ' Εθνική), Απόλλων Ερέτριας, την περασμένη σεζόν ανήκε στον Αήττητο Σπατών έχοντας καλή χρονιά σε επίπεδο σκοραρίσματος, ενώ βοήθησε και στο οργανωτικό κομμάτι. Η παραπάνω μεταγραφική έκπληξη επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται από την διοίκηση της ΑΕ Γέρακα, που δίνει τη δυνατότητα στο προπονητικό δίδυμο των Σαβούρδου – Βαγενά να δουλέψουν με το καλύτερο δυνατό υλικό.

***Η προετοιμασία της ΑΕ Γέρακα ξεκινά στις 20 Αυγούστου όπως ανακοινώθηκε.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...