Δύο συλλήψεις στην Ανατολική Αττική με καταδικαστικές αποφάσεις Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δύο συλλήψεις στην Ανατολική Αττική με καταδικαστικές αποφάσεις

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 | 1:22 μ.μ.

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριημέρου, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ...ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα:

Την 27-8-2015 συνελήφθη στα Γλυκά Νερά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυκών Νερών, 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης έξι (6) ετών, για το αδίκημα της Ληστείας.

Την 28-8-2015 συνελήφθη στα Σπάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων, 61χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης δώδεκα (12) ετών, χρηματική ικανοποίηση στο Ελληνικό Δημόσιο -10.000- ευρώ και αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του για πέντε (5) έτη, για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...