Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα με πτώση της θερμοκρασίας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα με πτώση της θερμοκρασίας

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 | 2:32 μ.μ.

Πέφτει η θερμοκρασία - Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα βόρεια του νομού, ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένεται μία βροχερή μέρα

Άστατος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα την Κυριακή, με νεφώσεις τοπικά αυξημένες και πιθανότητα καταιγίδας στα ανατολικά ηπειρωτικά. Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα βόρεια του νομού, ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένεται μία βροχερή μέρα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή (23/8)

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά και λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά περιμένουμε την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά στη Βόρεια Θεσσαλία, Σποράδες και Κεντρική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 24 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ στο Σαρωνικό και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

protothema.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...