Ενίσχυση από Αμερική για Παλληνιακό; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ενίσχυση από Αμερική για Παλληνιακό;

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 | 5:29 μ.μ.


Ο Εμάνιουελ Ογκουνρένι ήδη έχει πείσει τους ανθρώπους του Παλληνιακού για την αξία του και κινούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να βγάλει δελτίο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ''χτίσιμο'' του Παλληνιακού εν όψει της νέας σεζόν. Η ισχυρή διοίκηση (υπό την προεδρία του Βαγγέλη Αλμπάνη), το εξαιρετικό προπονητικό τιμ (με τους Παναγιώτη Χριστοφιλέα - Γιώργο Φαράκο τεχνικό δίδυμο), και το ποιοτικό ρόστερ, δίνουν εγγυήσεις πως θα δημιουργηθεί κάτι εξαιρετικό.

Τα πρώτα δείγματα γραφής άλλωστε φαίνονται τόσο από τις καθημερινές προπονήσεις όσο και από τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει ο σύλλογος μέχρι στιγμής, όπου μετρά μια ισοπαλία (1-1 με Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου) και δύο νίκες (3-1 με Θύελλα Ραφήνας και 3-2 με Χολαργό).

Στο τελευταίο ''τεστ'' μάλιστα με την ομάδα της Αθήνας έβγαλε μάτια ο Εμάνιουελ Ογκουνρένι ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ το τρίτο σημείωσε ο Κάπος. Ο Αμερικανός φορ που είχε σκοράρει και κόντρα στην Θύελλα, ήδη έχει πείσει τους ανθρώπους του Παλληνιακού για την αξία του και κινούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να βγάλει δελτίο και να ενταχθεί στα πλάνα των Χριστοφιλέα - Φαράκου και για τα επίσημα παιχνίδια της ΕΠΣΑΝΑ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ογκουνρένι ήρθε φέτος από την Αμερική είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις, έχει το εύκολο γκολ, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμη του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ογκουνρένι θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παλληνιακού, ο οποίος να θυμίσουμε πως έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα, αποκτώντας τους: Τσούκα, Μυρτάι, Μαργέτη, Μουστόγιαννη, Χρόνη, Πανακούλια και Τούσα.

πηγή pamebala.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Νέα φιλική τριάρα ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ || 3-0 τον Α.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ: “Δεν έχει σημασία το σκορ»

.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...