Δωρεάν διανομή ροδάκινων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Παλλήνης, ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δωρεάν διανομή ροδάκινων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Παλλήνης, ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 | 1:34 π.μ.

peaches

Δωρεάν διανομή ροδάκινων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Παλλήνης, την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015, από τις 10.00 έως τις 14.00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).


Ωφελούμενοι της διανομής είναι:

-οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης

-οι αιτούντες της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) και

-οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την Επισιτιστική Βοήθεια, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα ροδάκινων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης βρίσκεται στη διεύθυνση: Μιαούλη 28, Γέρακας. Τηλέφωνο: 210 6612890

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...